|
|
Diskusijos
Anekdotai
Trumpieji
|
Trumpi 9
Kelių policija išrado naują greičio matavimo metodiką. Norėdami gauti tikslesnius rezultatus, jie bėga priešais mašinas, kiek tik įmanoma greičiau.***Vaikai gimsta visiškai bejėgiai, nemoka nei valgyt...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-14
|
Peržiūrėta: 1
Komentarai: 0
|
|
Trumpi 8
Jau galite nusipirkti skraidantį kilimą. Toks kilimas savo išvaizda niekuo nesiskiria nuo paprasto kilimo, o kaina nesiskiria nuo lėktuvo.***Tikras inteligentas niekad nepasakys, kad valdžia viską dar...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-14
|
|
|
Trumpi 7
Kodėl Šerlokas Homsas niekada neturėjo žmonos? Elementaru - Vatsonas.*** Kai susituoki su meiluže,viena mylimąją lieka mažiau *** Jeigu išvirti undinę, koks sultinys gausis? Žuvies ar mėsos?*** Tetuly...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-14
|
|
|
Trumpi 6
Pasirodo yra žmonių, kurie žiūrejo filmą "Pats geriausias filmas" netgi du kartus.***Ieškau vyriškio, kuris galėtu tapti vyrų man, tėvu mano dukrai, sūnum mano tėvui, gyminaičiu mano tetai ir sugerovu...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-14
|
|
|
Trumpi 5
Pasaulyje dar nėra amžino variklio, bet yra amžini stabdžiai...
- Kiek laiko trunka 0,01 sekundės? - Tai laiko tarpas, trunkantis nuo žalio šviesoforo signalo užsidegimo iki garsinio signalo už nuga...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-09
|
Peržiūrėta: 5
|
|
Trumpi 4
- Esu įsitikinusi, - tarė kandidatui į deputatus jo žmona, - kad už tave balsuos visi dori Lietuvos žmonės. - Menka paguoda. Reikia, kad balsuotų dauguma.
- Kas yra "papuasas"? - Atsakymas klausime...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-09
|
Peržiūrėta: 2
|
|
Trumpukai 3
- Kodėl mes kuriame anekdotus apie policininkus? - Kad sutikę juos gatvėje šypsotumėmės...
Ginčytis su imtynių treneriu gali tik šaudymo treneris...
- Kokia bausmė skiriama prievartautojams Gruzijo...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-08
|
Peržiūrėta: 3
|
|
Trumpieji 2
Moteris gali viską, tik kai kurioms nedrąsu...
Vyras sako žmonai: - Gerai tiems, kurie gyvena autofurgone... Žmona: - Ir ką gi tuo tu nori pasakyt? - Įsivaizduok: grįžta uošvė namo, o namų - nebė...
|
|
Rimantas Sipkus
|
2008-05-07
|
Peržiūrėta: 3
|
|